FORUM PENTRU ASOCIATII DE PROPRIETARI

Bine ati venit pe forumul nostru.

Adaugati mesajele dumneavoastra!!!

- Pentru a posta un mesaj, apasati butonul   SCRIE MESAJ ! Introduceti mesajul dvs, numele, adresa de e-mail si subiectul, dupa care in josul paginii apasati butonul POST  MESSAGE!

- Pentru a da un raspuns, dati click pe mesajul corespunzator din rubrica Topic, apasati butonul REPLY din meniul afisat, introduceti numele dvs. si editati raspunsul. Apasati apoi Post Message si raspunsul dvs. va apare in forum!!! SUCCES!!!

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

PRIMUL
  ANTERIORUL
  Reply
  FORUM
URMATORUL  
ULTIMUL  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 6)

Author Comment    
Adrian

asoc.scala@yahoo.com

IP: 78.97.162.44

Oct 9, 08 - 1:20 PM
Barou de avocati

Pe scara noastra exista 6 proprietari care sunt avocati. Acestia au clienti care vin zilnic la ei. Pe usa lor scrie Barou de avocati..... Ionescu, Georgescu, etc. Cativa vecini reclama la asociatie ca sunt deranjati de clientii avocatilor care urca si coboara des cu liftul, fac zgomot, consuma energie electrica. Solicita ca presedintele, comitetul sa interzica functionarea barourilor in blocul de locuinte. Cand au deschis barourile respective, in ani diferiti, nu au cerut aprobarea nimanui din asociatie. Nu am gasit in legislatie lamuriri. Ce parere aveti? Este indreptatita cererea proprietarilor neavocati sau e corect sa functioneze barouri de avocati in casa proprietarului care este avocat?
ukel

IP: 193.231.107.209

Oct 9th, 2008 - 10:58 PM
Re: Barou de avocati

Din pacate aveti nevoie de alti avocati care sa va ajute. Credeti ca aceia nu sunt tot din acelasi barou ? Nu se vor baga, dar puteti consulta un avocat din alt oras sau care nu este in barou macar sa va ajute la redactarea unei plangeri la tribunal.
Studiati legea care spune *** se obtine dreptul de a profesa ca avocat. Un Google search ar fi suficient.

Succes
Adrian

Oct 10th, 2008 - 3:42 AM

Dl Ukel a scris: "Din pacate aveti nevoie de alti avocati care sa va ajute. Credeti ca aceia nu sunt tot din acelasi barou ? Nu se vor baga, dar puteti consulta un avocat din alt oras sau care nu este in barou macar sa va ajute la redactarea unei plangeri la tribunal.
Studiati legea care spune *** se obtine dreptul de a profesa ca avocat. Un Google search ar fi suficient."

Cu scuze, poate nu am fost bine inteles. Eu am prezentat scurt situatia si am intrebat:
"Ce parere aveti? Este indreptatita cererea proprietarilor neavocati sau e corect sa functioneze barouri de avocati in casa proprietarului care este avocat?"

Nu caut avocat. Am incredere in acest forum de unde am aflat de multe ori modul de rezolvare a diverselor probleme ale asociatiei si sper si de data aceasta sa apara un raspuns de la cei care au trecut prin asa ceva.
Multumesc!
gall

IP: 79.116.199.73

Oct 12th, 2008 - 3:24 AM

Adrian, dacă ai cerut o părere, iat-o pe a mea.

Ambele solicitări sunt îndreptăţite. Şi avocaţii au dreptul să îşi înfiinţeze cabinet în apartament, şi ceilalţi proprietari au dreptul să nu fie deranjaţi de mulţimea de clienţi.
Cred că AG, la solicitarea celor interesaţi, ar putea anula eventualul acord dat la înfiinţarea cabinetelor.
Dacă un astfel de acord nici nu există (cam aşa am înţeles), atunci se poate reclama (în instanţă) încălcarea legii prin lipsa acestui acord. Aici intervine necesitatea unui alt avocat care să vă ajute (aşa *** zicea şi Ukel).

Succes!
Adrian

Oct 12th, 2008 - 11:54 AM

Am primit parerea a doi dintre cei pe care-i apreciez mereu pentru comentariile si sfaturile obiective pe acest forum .
Va multumesc!
radu

IP: 86.35.149.10

Oct 23rd, 2008 - 11:37 AM

Dar daca ati merge la Baroul Avocatilor, ei au consilieri, presedinte, acolo cred ca mai este si doamna av. Sova Diculescu, pentru o incercare de intelegere amiabila

PRIMUL
  ANTERIORUL
  Reply
  FORUM
URMATORUL  
ULTIMUL  

Get your own FREE Forum today! 
Web Calendars   Counters & Site Stats   Free Blogs   Free Web Tools 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com